Welkom op de nieuws pagina van het Oldtimer festival Sassenheim

In navolging van het tweede Oldtimer festival in 2016 met meer dan 5000 bezoekers, besloot de evenementen commissie van Park Rusthoff in 2017 een derde editie van het Oldtimer Festival te organiseren. Op 20 augustus, de laatste dag van de zomervakantie rekenen wij weer op een grote opkomst van deelnemers en bezoekers in het park, de Hoofdstraat en het Boschplein. In het park staan weer ca. 100 auto’s, bromfietsen en motoren tentoongesteld. Buiten het park doen weer ca. 100 auto’s mee aan de rondrit door de streek. De deelnemers aan de rondrit gaan op een centraal punt van start onder begeleiding van een speaker. Bij terugkomst worden de auto’s tentoongesteld in de Hoofdstraat en het Boschplein. Diverse horecabedrijven in het centrum zijn geopend. In het park waar ook een band speelt kan ook een hapje en drankje worden genuttigd.