Deelname Leyland bus uit 1960

Het inmiddels bekende oldtimerfestival zal dit jaar wederom in en rond Park Rusthoff plaatsvinden en wel op zondag 20 augustus 2017.

Van 12 tot 16 uur zullen op die dag vele oldtimers (auto’s, motoren, brandweerauto’s, race-en rallyauto’s en diverse andere bijzondere voertuigen) te bewonderen zijn en staan er in het park allerhande kraampjes die iets te maken hebben met oldtimers.

Naast al dit moois heeft de organisatie dit jaar wel iets heel bijzonders in petto: een Leyland bus uit 1960 die ooit hier in de Bollenstreek dienst heeft gedaan.

Deze door de stichting Haags Bus Museum prachtig gerestaureerde bus, een zogenaamde “bolramer”, zal op 20 augustus niet alleen te bewonderen zijn. Er worden rondritjes gemaakt in de omgeving waarbij men gratis mag meerijden!

Voor het versterken van de inwendige mens is er een Food Plaza terwijl de sfeer wordt verhoogd door een Rock en Roll band. Kinderen kunnen zich vermaken op de springkussens en diverse andere attracties. Kortom een festijn voor het hele gezin. In het centrum van Sassenheim zullen diverse winkels en horecagelegenheden geopend zijn.

Vanaf het Boschplein en de J.P. Gouverneurlaan start om 13 uur een rit voor oldtimers door de regio, na de rit worden deze auto’s opgesteld in de Hoofdstraat en het Boschplein waar ze bewonderd kunnen worden.