Alle berichten van rien_wf1x40bz

INSCHRIJVING GEOPEND

De voorgaande edities van het Oldtimerfestival waren een geweldig succes waar vele duizenden bezoekers hebben genoten van klassieke auto’s, bromfietsen en motoren, brandweerauto’s en noem maar op. Daarom organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, samen met een aantal oldtimer-enthousiastelingen, dit jaar wederom het Oldtimerfestival in en rond het mooie Park Rusthoff te Sassenheim.

Het thema voor dit jaar is “Historisch vervoer in Sassenheim”.

Op zondag 18 augustus zullen in het Park van 12:00 tot 16:30 ruim 100 prachtige oldtimers zijn te bewonderen. Bij de diverse kraampjes worden allerlei aanverwante artikelen zoals miniatuurautootjes aangeboden en op de foodplaza kan de inwendige mens worden versterkt. De muzikale omlijsting wordt wederom verzorgd door de fantastische live bands Mainline 55 en the Albert Mooneys. Op het Oranjeplein nabij de Dorpskerk start tussen 13:00 en 13:30 een rit voor oldtimers door de regio. Na afloop van de rit worden de deelnemende oldtimers in de Hoofdstraat en op het Oranjeplein opgesteld. U bent van harte welkom om al dit moois te komen bewonderen in en om Park Rusthoff!

Informatie
Voor vragen kunt u zich richten tot de organisatie: oldtimerrusthoff@gmail.com of contact Ton Wijsman 06-51153417 / John van Beek 06-39021399

Inschrijven
Inschrijven voor het tentoonstellen van uw oldtimer in het park of deelname aan de rit is mogelijk via de volgende links:

Inschrijven – PARK

Inschrijven – Tourrit

Oldtimerfestival 2023

De voorgaande edities van het Oldtimerfestival waren een geweldig succes waar vele duizenden bezoekers hebben genoten van klassieke auto’s, bromfietsen en motoren, brandweerauto’s en noem maar op.  Daarom organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, samen met een aantal oldtimer-enthousiastelingen, dit jaar wederom het Oldtimerfestival in en rond het mooie Park Rusthoff te Sassenheim.

Op zondag 20 augustus zullen in het Park van 12:00 tot 16:30 ruim 100 prachtige oldtimers zijn te bewonderen. Bij de diverse kraampjes worden allerlei aanverwante artikelen zoals miniatuurautootjes aangeboden en op de foodplaza kan de inwendige mens worden versterkt. De muzikale omlijsting wordt wederom verzorgd door de   fantastische live bands Mainline 55 en the Albert Mooneys.  Op het Oranjeplein nabij de Dorpskerk start om 13:00 een rit voor oldtimers door de regio. Na afloop van de rit worden de deelnemende oldtimers in de Hoofdstraat en op het Oranjeplein opgesteld. Naast dit alles zullen er in het centrum van Sassenheim diverse winkels speciaal voor het oldtimer-publiek geopend zijn
U bent van harte welkom om al dit moois te komen bewonderen in en om Park Rusthoff!

Informatie
Voor vragen kunt u zich richten tot de organisatie: oldtimerrusthoff@gmail.com of contact Ton Wijsman 06-51153417 / John van Beek 06-39021399

Inschrijven
Inschrijven voor het tentoonstellen van uw oldtimer in het park of deelname aan de rit is mogelijk vanaf midden mei. Houd u daarom deze website in de gaten!

Foto: Maurice Hoogeveen

Inschrijving geopend

Het is alweer 3 jaar geleden dat we het laatste Oldtimerfestival konden houden, vorig jaar mochten we, onder strenge voorwaarden, gelukkig nog een rit organiseren. Dit jaar kan het gelukkig weer en we gaan er dan ook een geweldig evenement van maken.

Op 21 augustus staat vanaf 12.00u ons mooie Park Rusthoff vol met prachtige oldtimers: auto’s, motoren, bromfietsen, etc. Ook de brandweerwagens zullen niet ontbreken.

Het wordt een geweldig evenement waar van alles te zien is voor jong en oud. De fantastische Rock en Roll band Mainline 55, die reeds vanaf het prille begin bij ons speelt, is weer van de partij. En dat samen met nog een muzikale verrassing!

Voor de inwendige mens wordt ook goed gezorgd met een heuse foodplaza terwijl buiten het park ritjes kunnen worden gemaakt in een oldtimerbus.

Eveneens buiten het park kan men de bekende tourrit rijden (niet voor park deelnemers), na de rit worden die voertuigen in de Hoofdstraat opgesteld zodat men daar ook nog kan genieten van de prachtige voertuigen.

Zoals gebruikelijk is deelname en toegang volledig gratis, een festivalboekje zal ook weer worden aangeboden.

Inschrijven met een oldtimer van minimaal 30 jaar oud is mogelijk via onderstaande links:

Inschrijven tourrit*:  Gesloten

Inschrijven tentoonstellen in het park*: Gesloten

*indien u inschrijft voor de tourrit kunt u niet in het park staan en andersom indien u in het park staat kunt u niet deelnemen aan de tourrit.

Oldtimer Festival Magazine 2021

Zoals u weet gaat het Oldtimer Festival dit jaar niet door, maar via het huis-aan-huis magazine brengen wij het Festival toch een heel klein beetje bij u thuis. Heeft u een “NEE” sticker op uw brievenbus dan ontvangt u het magazine niet thuis in de brievenbus. Wilt u toch van het Festival magazine genieten kunt u een exemplaar afhalen bij één van de sponsoren in Sassenheim en de omliggende dorpen. Dit kunt u doen vanaf 2 september a.s. op onderstaande adressen:

Ten Hoope Wasbeekerlaan 53 Sassenheim
Eigen Wijze Hoofdstraat 265 Sassenheim
Voorhavenkwartier winkels Voorhavenkwartier Sassenheim
Heemborgh makelaars Hoofdstraat 271 Sassenheim
TNL Berg Hoofdstraat 158 Sassenheim
Auto Bakker Industriekade 16a Sassenheim
Gebr. Wop Hoofdstraat 173 Sassenheim
Graaf Jan Jan van Brabantweg 3 Sassenheim
Hulst Bike totaal Kerklaan 57 Sassenheim
Nozems Hoofdstraat 222 Sassenheim
Stoer en vloer Hoofdstraat 205 Sassenheim
Garage van Dijk Industriekade 34b   Sassenheim
Melman Hoofdstraat 226-228 Sassenheim
Da Tano Hoofdstraat 235 Sassenheim
Poptop campers Delfweg 12 Noordwijkerhout
Restaurant Ugorala Leidsevaart 171 Noordwijkerhout
Marcks auto’s Meer en Duin 36 Lisse
Autocentrum Bollenstreek 2e Poellaan 24a    Lisse
Garagebedrijf Schneider Roversbroekdijk 131 Lisse
Autototaal glas Vennestraat 29 Lisse
Vroomen classic cars 1e Poellaan 26a Lisse
Bandeko Vennestraat 33 Lisse
Autodemontage de Graaf Ommedijkseweg 24 Leiden

Geen Oldtimer Festival, wel een Oldtimer rit op 5 september a.s.

Helaas maken de huidige maatregelen rondom het Covid virus het niet mogelijk om het Oldtimerfestival op een veilige en verantwoorde wijze te organiseren.
We hebben als organisatie dan ook moeten besluiten dat het festival ook dit jaar geen doorgang kan vinden.

Buiten het park wordt op 5 september a.s. wel een Oldtimer rit georganiseerd waarvoor u zich hier kunt inschrijven.

Tevens wordt er een prachtig oldtimermagazine uitgebracht met een oplage van 6000 stuks. Dit blad zal in Sassenheim huis aan huis worden bezorgd, hiermee brengen wij de Oldtimers naar u toe!!!