Oldtimerfestival 2023

De voorgaande edities van het Oldtimerfestival waren een geweldig succes waar vele duizenden bezoekers hebben genoten van klassieke auto’s, bromfietsen en motoren, brandweerauto’s en noem maar op.  Daarom organiseert de Evenementencommissie van Park Rusthoff, samen met een aantal oldtimer-enthousiastelingen, dit jaar wederom het Oldtimerfestival in en rond het mooie Park Rusthoff te Sassenheim.

Op zondag 20 augustus zullen in het Park van 12:00 tot 16:30 ruim 100 prachtige oldtimers zijn te bewonderen. Bij de diverse kraampjes worden allerlei aanverwante artikelen zoals miniatuurautootjes aangeboden en op de foodplaza kan de inwendige mens worden versterkt. De muzikale omlijsting wordt wederom verzorgd door de   fantastische live bands Mainline 55 en the Albert Mooneys.  Op het Oranjeplein nabij de Dorpskerk start om 13:00 een rit voor oldtimers door de regio. Na afloop van de rit worden de deelnemende oldtimers in de Hoofdstraat en op het Oranjeplein opgesteld. Naast dit alles zullen er in het centrum van Sassenheim diverse winkels speciaal voor het oldtimer-publiek geopend zijn
U bent van harte welkom om al dit moois te komen bewonderen in en om Park Rusthoff!

Informatie
Voor vragen kunt u zich richten tot de organisatie: oldtimerrusthoff@gmail.com of contact Ton Wijsman 06-51153417 / John van Beek 06-39021399

Inschrijven
Inschrijven voor het tentoonstellen van uw oldtimer in het park of deelname aan de rit is mogelijk vanaf midden mei. Houd u daarom deze website in de gaten!

Foto: Maurice Hoogeveen